Teri Almquist Students Master Class
Friday Night, May 31st (only 35 spots)
Come Join us for a special class and Q&A session with Teri Almquist.
No matter how long you have been practicing, this is the perfect opportunity to learn more about the Bikram series, ask lots of questions, and get feedback on your postures. Beginners are welcomed and encouraged to attend.
5:30pm-7pm Teri Teaches a 90min Bikram Class
30 min cool down after class. Fruit/light snacks for after class
7:30-8:30pm Student Q&A (1 hour)
Teri Almquist Teachers Workshop
(only 20 spots)
Bonus Day: Thursday, May 30th, 2019
2:30-5:30pm Group Private Lesson for teachers with little time for discussion afterward
6pm Steven Haver will teach regular Bikram Class
8pm Go out to dinner, Teri will be happy to keep talking with teachers.
Day 1: Friday, May 31st, 2019
9am Dan will teach regular Bikram Class
1pm Workshop Starts: Meet and Greet
1:30-3:00pm Lecture 1(Chapters 8,5 from The Toolbox)
3:00-5pm Lecture 2 (Philosophy)
5:30pm Bikram Yoga-Teri Teaches-Observation Class for teachers
30 min cool down after class. Fruit/light snack for after class
7:30-8:30pm Student Q&A (1hour)You can leave anytime after class or stay for student Q&A
End of day
Go out to dinner with Teri if you'd like to stay and chat it up.
Day 2: Saturday, June 1st, 2019
9am- Bikram Yoga-Teri teaches (teachers practice)
11-1pm Discussion and lecture while eating lunch at the studio
1-3pm Private Lesson with one of your students (2hrs)
3-5pm Final Lecture, Making Corrections, Teacher Discussion